BÅTFØRERPRØVEN.NO

Komplett båtførerkurs
749,-

Spill av filmen og se hvordan det fungerer!

· 12 måneder tilgang
· Navigasjonsutstyr inkludert
· Test gratis før du kjøper

Hvorfor er vi Norges beste båtførerkurs?

Vi har brukt mye tid på å studere hvordan barn og voksne lærer best. Med over 10 års erfaring med båtførerkurs i klasserom har vi sett hva som fungerer og ikke, og hva som engasjerer og ikke.

Båtførerprøven.no har vi skapt en helt unik læringsopplevelse. Kombinasjonen av bilder, animasjoner og videoer, kombinert med oppgaver underveis gir læringen et vesentlig løft. Markedet har i dag presset de fleste båtførerkurs i klasserom ned på én dag med kurs og eksamen. Det kan for veldig mange oppleves som veldig intenst, og læringsutbyttet blir tilsvarende lavt. På Båtføreprøven.no har vi delt hele pensum opp i mindre kapitler, etterfulgt av oppgaver til hvert kapittel. På denne måten oppfattes det ikke like intensivt og det gjør det lettere å lære.

Vi har prøvd å gjenskape følelsen av å sitte i et klasserom, ved at du hele tiden har kursholder med deg underveis i kurset. Vi har gjort klasserommet om til en lekeplass, hvor du blir testet og får poengscore underveis i kurset og kan konkurrere med deg selv.

En sikker vei til båtførerbeviset

Å ta båtførerbeviset er for mange det første møtet med livet på sjøen. Derfor har vi et stort fokus på sikkerhet og holdninger. Vårt ønske er at flere skal få oppleve gledene på sjøen.

Sjøen er en arena for både arbeid, avkobling, konkurranse, lek og moro. Derfor ønsker vi å være en bidragsyter til at dette skal være en trygg arena for alle som bruker den. Vi mener at trygghet og kunnskap går hånd i hånd. Vi går grundig gjennom pensum på en pedagogisk, men samtidig underholdende måte.

Båtlivet gir uendelig med gleder, derfor skal det også være gøy å tilegne seg kunnskap om det å ferdes på sjøen.

Om oss

Båtførerprøven.no er et kurs utviklet av personene bak Blow Maritime. Vi har sammen utdannet nærmere 25 000 båtførere siden 2009 og vårt mål er å hele tiden jobbe for et tryggere båtliv. Vårt motto er “Gjennom kompetanse gjør vi sjøen tryggere”, og vi vil hele tiden jobbe mot Redningsselskapets mål om null dødsfall på sjøen. Vi mener at kunnskap og holdningsarbeid er den rette veien å gå for å nå disse målene. Hos oss vil du få god oppfølging hele veien, og våre kursholdere er tilgjengelige for deg dersom du lurer på noe underveis i kurset.

Vi kommer alle fra ulik bakgrunn, men felles interesse for seiling, sjø og sikkerhet har ført oss sammen.

Christian

Gründer og initiativtaker

Christian er tidligere profesjonell seiler med deltakelse i blant annet Volvo Ocean Race. Han er utdannet fallskjermjeger og kaospilot. Christian elsker å tenke fremover og har alltid mange baller i luften. Alle hans prosjekter relaterer seg til seiling, sjø og sikkerhet, så at havet er viktig for Christian er det liten tvil om. Kanskje er det derfor han har bosatt seg på en øy?

Nils Sebastian

Kursholder og innholdsproduksjon

Nils Sebastian startet sin karriere som sjømann i en A-jolle på Hurdalsjøen i Akershus. Siden den gang har interessen for sjø bare gått en vei. I dag er Nils Sebastian en aktiv regattaseiler, både på nasjonalt og internasjonalt nivå. Nils Sebastian elsker å formidle, men er stort sett fornøyd så lenge han har et ror å holde i eller et tau å dra i.

Andreas

Daglig leder

Andreas er skipperen her på båtførerprøven.no. Som både Christian og Nils har han en brennende interesse for sjø og sikkerhet. Han er stadig vekk å se på regattabanen, men sier heller ikke nei takk til en rolig tur på vannet. Han er glad i friluftsliv og mener at sjøen er den beste måten å oppleve naturen på. Andreas er utdannet fra Handelshøyskolen BI og har tre år i Sjøforsvaret bak seg.

Copyright Båtførerprøven AS | Org. nr: 922 307 776 | Postboks 2565 Solli, 0202 Oslo | [email protected] | +47 21 60 75 90